Новини за компанията
​Късметлийският депозит се увеличава до 3000 долара в очакване на Дакар 2022!
2021-11-09 10:26:00

Подготовката за ралито Дакар 2022, насрочено за 2-14 януари, е в разгара си. Готови ли сте да подкрепите рали екипа ръководен от Алеш Лопрайс? Нека припомним, че този екип постигна впечатляващи резултати и завърши съревнованието сред петте най-добри екипа миналия сезон. Тази година ИнстаФорекс екипът на Лопрайс отново е сред фаворитите на рали състезанието.

В момента Алеш участва в офроуд тренировки на едни от най-трудните писти в Европа. Той е във върхова форма и е готов за състезанието в Близкия изток. Всички ние сме нетърпеливи да повдигнем още повече духа на на нашите партньори. В тази връзка, Късметлийският депозит бе увеличен до 3000 долара този месец. Взехме решение да обединим всички спортни фенове и най-успешните участници сред нашите клиенти.

Условията на кампанията са опростени, както обикновено. Бъдете сигурни, че сте депозирали средства в акаунта си в размер най-малко 3000 долара до края на ноември и се възползвайте от шанса да спечелите същата сума. Но преди всичко, не забравяйте да следите редовно напредъка на ИнстаФорекс рали екипа на Лопрайс! Всички важни новини ще бъдат публикувани на нашия сайт. Успех и до скоро!